Otkrijte svoj preduzetnički potencijal uz SMART4FUTURE

/ / Vesti / 4. 06. 2024.

Da li ste spremni da zakoračite u svet preduzetništva i otkrijete svoj puni potencijal? Pridružite nam se na SMART4FUTURE onlajn-kursevima i otključajte svoju preduzetničku stranu!

Ovi besplatni kursevi pružaju jedinstvenu priliku da učite od vrhunskih stručnjaka iz Italije, Turske, Irske, Srbije, Hrvatske, Portugala i Ukrajine. Njihova interdisciplinarna i internacionalna iskustva obogatiće vaše znanje novim perspektivama i raznovrsnim pristupima.

Kursevi su razvijani i u saradnji sa hrvatskom unikorn kompanijom Infobip, globalnim liderom u komunikacijama, kao i sa MentorTecom, poslovnim akceleratorom iz Portugala koji promoviše održivi rast startap kompanija i preduzeća. Ovakvo partnerstvo garantuje da ćete steći praktična, savremena i primenljiva znanja, bilo da ste početnik ili imate iskustva.

Uz to, imaćete priliku da se povežete sa kolegama iz različitih zemalja i proširite svoju profesionalnu mrežu.

Programi koji su tu za vas:

  • Lean Startup Program: Naučite kako da prepoznate talente i pretvorite ideje u uspešan biznis.
  • Lead for Smart Change: Ovladajte veštinama za uspeh u tehnološkom okruženju koje se brzo menja. Fokusirajte se na primenu novih tehnologija kao što su IoT, Big Data, AI, automatizacije i virtuelne realnosti.
  • How to Fail Successfully: Naučite kako da se nosite sa izazovima i ostvarite održiv uspeh. Program vas vodi kroz složenost neuspeha, pružajući alate i veštine potrebne za povratak, učenje i postizanje održivog uspeha. 

Preduzetništvo je motor inovacija i društvenog napretka. Hrabrost da zakoračite izvan svoje zone komfora i učite od uspešnih može oblikovati vašu budućnost i svet oko vas.

Ostvarite svoj preduzetnički potencijal uz podršku SMART4FUTURE projekta, EIT HEI inicijative i partnera kao što su Algebra University College, Sabanci University, University of Naples Federico II, Griffith College, National University of Kyiv-Mohyla Academy, MentorTec, LINKgroup i Infobip.

Započnite svoju preduzetničku avanturu!

Registrujte se i pristupite e-kursevima ovde.

 

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.