Svečano otvaranje izložbe fotografija studenata FSU

/ / Izložbe-nastupi, Vesti / 10. 06. 2024.

Još jedna postavka je pred nama i vreme kada sumiramo utiske o zajedničkom radu u školskoj godini koja je na izmaku. Šarena paleta fotografija, sada već tradicionalno, krasiće zidove Doma omladine u Pančevu u periodu od 10. juna do 10. jula.

Ova izložba nije samo vizuelna poslastica već i rezultat intenzivnog istraživačkog rada tokom protekle školske godine. Studenti, pod mentorstvom svojih profesora, pretočili su svoju percepciju u zapanjujuće fotografske radove. Kroz niz tema, od portreta do apstraktnih formi, izloženi radovi otkrivaju bogatstvo individualnih kreativnih izraza i perspektiva.

Mentor i selektor ove inspirativne postavke je vanredni profesor Svetlana Knežević Lukić. Njeno stručno vođstvo doprinelo je da izložba postane mesto susreta različitih umetničkih senzibiliteta i ideja. Gospođa Knežević Lukić istakla je da je oduševljena raznovrsnošću radova i dubinom koju su studenti uspeli da postignu.

Ova izložba slavi talent i predanost mladih fotografa, te poziva posetioce da zavire u različite dimenzije stvarnosti koje su prenete kroz objektiv umetnika. Ova izložba obećava da će posetiocima pružiti nezaboravan doživljaj i inspiraciju za dalje istraživanje i stvaralaštvo.

Otvorite oči i srce ka svetu kroz objektiv umetnosti: posetite izložbu FSU studenata u Domu omladine u Pančevu i dopustite da vas odvede na putovanje kroz raznolike perspektive i emocije.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.