Program „FSU druga šansa za studije” za sve one koji žele da se obrazuju, a imaju između 30 i 55 godina (pa i koju godinu više)!

/ / Vesti / 26. 08. 2024.

Fakultet savremenih umetnosti sa ponosom najavljuje pokretanje inovativnog programa „FSU druga šansa za studije”! Ovaj program je osmišljen kako bi pružio novu priliku za obrazovanje i profesionalni razvoj svim osobama starosti između 30 i 55 godina, pa i onima sa kojom godinom više, jer su godine ionako samo broj.

Svesni smo da mnogi nisu imali priliku da završe studije ili su izabrali karijeru koja im ne odgovara. Zato smo kreirali program koji ljudima omogućava da se vrate u školu i unaprede svoje znanje iz oblasti umetnosti, društvenih i humanističkih nauka, kao i kreativnih industrija. Program obuhvata savremene studijske programe sa akreditovanim kurikulumima i iskusnim predavačima: Kreativni marketing i Kreativni biznis na osnovnim studijama, kao i Kreativne komunikacije i Menadžment u kreativnim industrijama na master studijama!

Uz finansijsku podršku u vidu stipendije u iznosu od 1.000 evra, naš cilj je da omogućimo svima da ostvare svoje obrazovne snove. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za novi početak u kreativnim industrijama! Saznajte više na stranici programa.

Prijavite se ovde!
📧 upis@fsu.edu.rs
📞 +381 (0)11/40-11-216

 


Leave a Comment