Postani deo Fakulteta savremenih umetnosti i otvori vrata sveta umetnosti i kreativnih industrija. Naš fakultet pruža jedinstvenu priliku da kroz osnovne, master i doktorske studije razviješ svoj talenat, stekneš ključna znanja i veštine i postaneš lider u svojoj oblasti. Podsećamo da još uvek traje upis za generaciju 2024/25. za preostala mesta.

Zašto FSU?

  • Osnovne studije: Programi osnovnih studija na FSU su osmišljeni da pruže temeljna znanja i praktične veštine koje su potrebne za uspeh u svetu umetnosti. Od muzičkih komunikacija do dizajna video-igara, FSU nudi širok spektar studijskih programa koji odgovaraju različitim interesovanjima.
  • Master studije: Produbi svoja znanja kroz specijalizovane master programe koji su fokusirani na praktična znanja i industrijske standarde. Naši master programi u oblasti dizajna, glume, menadžmenta u kreativnim industrijama itd. pružaju ti priliku da unaprediš svoje veštine i postaneš ekspert u svojoj oblasti. Ako želiš da unaprediš svoju karijeru, master studije su must-have!
  • Doktorske studije: Doktorske studije na FSU pružaju priliku za istraživanje i inovacije u oblasti dizajna, dramskih umetnosti i vizuelnih umetnosti. Kao doktorand, imaćeš priliku da razvijaš nove teorije i pristupe koji će oblikovati budućnost umetnosti.

Naši programi

Osnovne studije

Ovaj program istražuje način na koji muzika komunicira sa publikom, kombinujući teoriju i praksu kako bi studenti postali stručnjaci u oblasti muzičkog marketinga, produkcije i menadžmenta.

Program fokusiran na produkciju digitalnog sadržaja, uključujući video-zapise, animaciju i interaktivne medije. Studenti stiču praktične veštine neophodne za rad u savremenim multimedijalnim industrijama.

Program koji kombinuje kreativnost i tehnologiju, omogućavajući studentima da kreiraju inovativan sadržaj za različite medijske platforme.

Program Gluma na FSU pruža studentima temeljno obrazovanje u izvođačkim umetnostima, pripremajući ih za karijere na sceni, filmu i televiziji.

Program koji obuhvata širok spektar umetničkih disciplina, uključujući slikarstvo, skulpturu i fotografiju, sa fokusom na kreativnom izrazu i tehničkim veštinama.

Studenti ovog programa uče kako da kreiraju kostime koji pričaju priče, kombinujući umetnost i modu sa tehničkom preciznošću.

Ovaj program obuhvata sve aspekte dizajna, od teorije do prakse, pružajući studentima znanja neophodna za kreiranje vizuelno upečatljivih i funkcionalnih dizajnerskih rešenja.

Program koji se fokusira na oblikovanje unutrašnjih prostora, kombinujući estetiku i funkcionalnost kako bi stvorio prijatne i inspirativne enterijere.

Program osmišljen za one koji žele da razvijaju video-igre kombinujući kreativnost, tehničke veštine i razumevanje tržišta igara.

Ovaj program pruža studentima veštine u oblasti vizuelne komunikacije, uključujući tipografiju, ilustraciju i digitalni dizajn.

Program koji kombinuje marketing i kreativnost, omogućavajući studentima da razviju marketinške strategije koje privlače pažnju i inspirišu publiku.

Program koji povezuje umetnost i biznis, pripremajući studente za uloge u menadžmentu u kreativnim industrijama.

Produbljivanje znanja iz oblasti dizajna enterijera sa fokusom na inovativnim rešenjima i savremenim trendovima u dizajnu prostora.

Program koji pruža napredna znanja u oblasti vizuelnih komunikacija sa akcentom na kreativnosti i primeni novih tehnologija u dizajnu.

Fokusiran na razvoj proizvoda, ovaj program omogućava studentima da istraže sve faze dizajna proizvoda, od koncepta do finalne proizvodnje.

Program usmeren na kreiranje vizuelnih koncepata u raznim medijima, uključujući film, reklame i digitalne sadržaje.

Master studije glume omogućavaju studentima da prodube svoje izvođačke veštine i pripreme se za napredne uloge u pozorištu, filmu, kao i na televiziji.

Ovaj program omogućava studentima da istraže savremene umetničke prakse i razviju jedinstven umetnički izraz.

Napredni program dizajna kostima koji studentima pruža mogućnost da istraže kompleksne koncepte i tehnike u kreiranju kostima za scenu i ekran.

Program fokusiran na razvoj naprednih komunikacionih strategija u kreativnim industrijama sa akcentom na inovativnosti i kreativnosti.

Master program koji studentima pruža alate i znanja potrebne za uspešno vođenje projekata u kreativnim industrijama.

Master studije

Doktorske studije

Doktorske studije dizajna omogućavaju istraživanje novih teorija i pristupa u dizajnu sa fokusom na inovacijama i kreativnim rešenjima.

Program usmeren na napredna istraživanja u oblasti dramskih umetnosti, uključujući pozorište, film i performans.

Doktorske studije koje pružaju priliku za temeljno istraživanje i razvoj novih umetničkih praksi u vizuelnim umetnostima.

Kontaktirajte sa nama

Prijave

Prijavi se odmah i postani deo zajednice koja stvara, inspiriše i utiče na svet.