Vrata FSU su još uvek otvorena za novu generaciju umetnika 2024/25. Prijavi se sada!

/ / Vesti / 2. 10. 2024.

Vrata Fakulteta savremenih umetnosti (FSU) još uvek su otvorena za generaciju 2024/25, te je prilika da postaneš deo naše kreativne zajednice tu! Nova generacija umetnika, dizajnera, glumaca i lidera u kreativnim industrijama već kreće na svoj put ka uspehu, a ti još uvek imaš šansu da im se pridružiš.

FSU ti nudi širok izbor studijskih programa na osnovnim, master i doktorskim studijama, pažljivo osmišljenih da odgovore na sve tvoje kreativne ambicije.

  • Osnovne studije: Naši programi kao što su Muzičke komunikacije, Primenjeni mediji i kreiranje sadržaja, Dizajn video-igara i Grafički dizajn pružaju ti čvrste temelje za razvoj karijere u umetnosti i kreativnim industrijama.
  • Master studije: Ako želiš da produbiš svoje znanje i unaprediš veštine, programi Vizuelne komunikacije, Produkt dizajn ili Menadžment u kreativnim industrijama pomoći će ti da postaneš stručnjak u svojoj oblasti.
  • Doktorske studije: Onima koji su spremni za istraživanje i inovacije naši programi kao što su Dizajn, Dramske umetnosti i Vizuelne umetnosti pružaju priliku da postanu lideri u umetničkom svetu.

FSU veruje da umetnost ima moć da menja svet i zato naši studenti imaju priliku da uče od najboljih, rade na stvarnim projektima i povezuju se sa stručnjacima iz industrije. Prijavi se sada i osiguraj svoje mesto u zajednici koja inspiriše i oblikuje budućnost umetnosti i kreativnih industrija.

Saznaj više i prijavi se ovde.

 


Leave a Comment