Na FSU, razumevanje potreba zaposlenih studenata je prioritet. Svesni smo da je balansiranje između karijere i obrazovanja izazovno, zbog čega smo razvili sistem koji nudi maksimalnu fleksibilnost i podršku. Studijski programi na master studijama su osmišljeni tako da odgovaraju različitim rasporedima i omogućavaju studentima da unaprede svoje obrazovanje bez ometanja profesionalnog razvoja.

Podrška kroz mentorski rad

Individualizovani mentorski rad: Svakom studentu dodeljujemo nastavnika-mentora koji pruža individualizovanu podršku i smernice tokom celog studiranja. Mentor pomaže u usmeravanju kroz akademske izazove, pružajući savetodavnu podršku, a takođe i pomoć u pripremi za ispite i projekte.

Fleksibilnost i pristupačnost

Fleksibilni termini: Zaposlenima omogućavamo da usklade radne i akademske obaveze. Termini blok nastave predavanja, vežbi, ispita i konsultacija su prilagođeni zaposlenima, pružajući im mogućnost da uče u vreme koje im najviše odgovara. Sva predavanja su dostupna i putem live stream platforme i u video-arhivi, omogućavajući studentima da ih prate uživo ili kasnije u skladu sa svojim rasporedom.

Onlajn podrška i resursi

Dostupnost materijala onlajn: Svi potrebni materijali za učenje, kao što su skripta, prezentacije i dodatni resursi, dostupni su putem naše DLS platforme. To studentima omogućava lak pristup svim neophodnim informacijama, bilo da su kod kuće, na poslu ili u pokretu.

Mobilna aplikacija: Pomoću FSU iOS i Android aplikacije studenti mogu pristupiti predavanjima, materijalima i svim resursima sa svojih mobilnih uređaja. Ovo daje dodatnu fleksibilnost i mogućnost da učite u hodu.

Produženo radno vreme studentske službe

Kako bi studentima pružili maksimalnu podršku, studentska služba FSU je na raspolaganju svakog radnog dana do 18.30. Komunikacija sa studentskom službom je omogućena putem različitih kanala – telefona, mejla, kao i aplikacija Google Meet, Hangouts, Viber i WhatsApp, čime osiguravamo brzu i efikasnu asistenciju.

Podrška kroz praktičan rad i karijerno savetovanje

Praktičan rad: Zaposlenim studentima FSU nudi mogućnost prilagođenih projekata i zadataka vezanih za njihove trenutne poslove. Na ovaj način studenti primenjuju teorijska znanja direktno na realne poslovne situacije, čime dodatno unapređuju svoje profesionalne veštine.

Karijerno savetovanje: Naš savetnik za karijeru pomaže studentima u planiranju njihovog profesionalnog puta. Povezujemo studente sa relevantnim poslodavcima, pomažemo im u unapređenju profesionalnih veština i pružamo im podršku u pripremi za tržište rada.

Personalizovana akademska podrška

Student Proactive Support servis: Personalizovana akademska podrška pomaže studentima u rešavanju administrativnih pitanja, prijavi ispita, organizaciji nastave i drugim akademskim aspektima.

Savetnik za učenje: Za sve studente je dostupan savetnik koji pomaže u organizaciji vremena za učenje, kao i u razvijanju akademskih veština kako bi postigli bolje rezultate.

FSU je tu da pruži sveobuhvatnu podršku zaposlenim studentima – od prilagođenog rasporeda i onlajn-resursa do individualizovane mentorske pomoći i karijernog savetovanja. Naša misija je da pomognemo studentima da uspešno balansiraju između karijere i obrazovanja, uz sticanje znanja koja će im omogućiti dalji profesionalni napredak.