Uveden program lojalnosti CAA Learn & Earn za studente FSU

/ / Vesti / 15. 10. 2024.

Od školske 2024/25. obrazovne institucije koje čine Creative Academic Alliance (CAA) – Srednja škola za IT, Visoka škola za IT i Fakultet savremenih umetnosti – uvode novi program lojalnosti pod nazivom CAA Learn & Earn. 

Ovaj program omogućava učenicima i studentima da sakupljaju bodove prilikom svake uplate školarine, koje kasnije mogu iskoristiti za popust pri upisu na sledeći nivo obrazovanja. Program će važiti za sve nove upise u prvu godinu srednje škole (ITHS), osnovnih studija (ITS), odnosno osnovnih i master studija (FSU).

Takođe se uvodi i dodatno nagrađivanje visokog akademskog uspeha učenika i studenata. Učenici i studenti koji postignu prosečan uspeh iznad 4,0 (ITHS) ili 9,0 (ITS ili FSU) biće dodatno nagrađeni. Svaka ocena iznad navedenih vrednosti donosi dodatne bodove, koji mogu smanjiti troškove školarine pri upisu na sledeći nivo obrazovanja. Na primer, učenik sa prosekom 5,0 može ostvariti popust od 200 evra pri upisu na ITS ili FSU, dok student sa prosekom 10,0 može ostvariti popust od 150 evra pri upisu na master odnosno doktorski program.

CAA Learn & Earn bodovi se mogu koristiti za popust na upis na sledeće nivoe obrazovanja u okviru CAA: Visoka škola za IT ili Fakultet savremenih umetnosti nakon završetka Srednje škole za IT, master studije nakon osnovnih studija ili doktorske studije nakon master studija (doktorske studije na Fakultetu savremenih umetnosti i master studije na Visokoj školi za IT ne kvalifikuju se za ovaj program).

Za više informacija o programu i pravilima korišćenja bodova posetite stranicu programa lojalnosti


Leave a Comment